| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Program za defragmentaciju - blokiran u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel bi netko znao kako pokrenuti Diskeeper Lite za defragmentaciju. Gasio sam neke postavke u Services - i sada ne mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 6
![]() | Program za defragmentaciju - blokiran Jel bi netko znao kako pokrenuti Diskeeper Lite za defragmentaciju. Gasio sam neke postavke u Services - i sada ne mogu pokrenuti ovaj program? I još neke druge stvari sam mijenjao u Win XP - slijedeći neke tutorijale u vezi boljih performansi i sigurnosti... Kako ga sad pokrenuti?? Ne znam što ga blokira? Pokušao sam ono Enable Diskeeper... i ništa! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
![]() | Re: Program za defragmentaciju - blokiran Pa mislim da je ovaj program bolji od ovog na Windowsima. BTW - znate neki dobar program za to - naravno - besplatan! Sjetio sam se o čemu se radi - čini mi se da sam u registrima obrisao u "run" Mislio sam da se radi o sprečavanju pokretanja u systray-u. I što sad - kako vratiti to u registrima? Ili bih trebao jednostavno reinstalirati taj program? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za defragmentaciju - blokiran evo ti link za jedan, neznam jel dobar ali je popularan Disk Defrag - Reclaim the Speed Of Your Disks |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Program za defragmentaciju - blokiran |MG| Free Download - Power Defragmenter GUI 2.0.125 mali, brz i kvalitetan ... nema bolje ... radi ko metak ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-07
![]() | Re: Program za defragmentaciju - blokiran Defragmentacija diska je iz prošlog tisućljeća,šta se uopće zamarate sa time današnji diskovi formatirani u ntsf-u to ne trebaju.Windowsi se o tome brinu u pozadini bez vašeg znanja ali ako baš hoćete samo naprijed možda dobijete jedan posto bolje perfomanse i izgubite puno vremena |
| | |
![]() |
| Tagovi: blokiran, defragmentaciju, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.