| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Program za izradu sobe u Tehnologija i Tehnika forumu; @ Možda zna ko program neki jednostavni a opet dobar s kojim se može onak opremiti soba s namješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Program za izradu sobe @ Možda zna ko program neki jednostavni a opet dobar s kojim se može onak opremiti soba s namještajem, cijal kuća i to?
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Program za izradu sobe Tnx, ja isto tražim pa šta god probam sranje.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Program za izradu sobe Ma ovaj prvi sam koristio kad sam adaptirao stan, poslužio mi korektno i dalje nisam gledao. Btw, u zadnjem Bugu prezentiraju Google SketchUp, ovako odokativno zanimljivo djeluje. ![]() ![]() ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Program za izradu sobe 3D Studio Max ![]() Odlicni 3D modeli se mogu dobit preko njega, ali ima caka: treba znat radit u njemu jer je tezak...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: izradu, program, sobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!