| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi program za pisanje?? u Tehnologija i Tehnika forumu; znači zanime me kako najlakše instalirat program za pisanje,dosad to nisam ima a sad bi mi tribalo za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | program za pisanje?? znači zanime me kako najlakše instalirat program za pisanje,dosad to nisam ima a sad bi mi tribalo za jedno izlaganje,znači zanima me pisanje,ažuriranje podataka (napisanog) i printanje toga šta je napisano..unaprid hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: program za pisanje?? Pogledaj ako imaš na kompjuteru program "Word". Trebao bi ga imati na kompjuteru. Ako nemaš, nabavi nekako Office paket koji ti sadrži taj "Word". Valjda postoji još dosta sličnih programa, ali ovaj je daleko najrasprostranjeniji. Instalacija je jednostavna, ali prilično sam uvjeren da to danas svaki komp ima gore.. Za početak, odeš na start/programs i pogledaš ako kojim slučajem imaš neku ovakvu ikonicu To je to.
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: program za pisanje?? Citat:
nisam to ima u startu,uglavnom hvala vam na iscrpnim izvještajima i jednog i drugog,drugi je wonderwall ja sam mislio dali se skiniti a ne instalirati..uglavnom hvala još jednom ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: program za pisanje?? Skini Open Office, koji je besplatan i ima program Writer koji će tebi biti sasvim ok. OO ima 80-tak MB, za razliku od ogromnog officea iz Microsofta, a sve isto radi...(većinom)
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: program za pisanje?? A ako ti je puno za skidati Open Office imaš na DVDovima koji dolaze uz računalne časopise. Svi važniji časopisi su to uvrstili u svoju kolekciju besplatnih programa. Neke opcije su lošije nego u wordu, a neke čak i bolje ali to tebi čini mi se neće biti bitno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pisanje, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:57.

To je to.