| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi PROGRAM ZA PROMJENU GLASA u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li možda netko zna neki program koji bi mi neki snimljeni glas mogao promjeniti u neki drugi glas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Lokacija: Glina
Poruka: 18
![]() | Da li možda netko zna neki program koji bi mi neki snimljeni glas mogao promjeniti u neki drugi glas koji već imam snimljen. Tako da ja sad snimim svoj glas i poslije glas nekog prijatelja i da tim nekim program svoj glas pretvotrim u prijateleljev. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROGRAM ZA PROMJENU GLASA Šta ti planiraš neku otmicu pravit ![]() Ne znam takav program, jedino probaj googlat voice changer ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08 Lokacija: Sl Brod
Poruka: 33
![]() | Re: PROGRAM ZA PROMJENU GLASA Ajoj to ti je tesko. Ali mogo bi svoj glas uciniti dubljim ili visim u, naprimjer, cool editu ili ako bas oces nasta na brzinu Audacity. Mislim da cak imas i dostupnu freeware verziju.
__________________ Hey you, hey you, finally you get it; The world ain't fair, eat you if you let it KoRn - Twisted Transistor |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

??