Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Program za uređivanje audia u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav! Trebam program za uređivanje MP3 (ripan cd)jer se muzika sa cd-a slabo čuje, pa bih htio to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-06, 14:23   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 25
dado60 je zabranio reputaciju
Program za uređivanje audia

Pozdrav! Trebam program za uređivanje MP3 (ripan cd)jer se muzika sa cd-a slabo čuje, pa bih htio to malo poboljšati ak se može.
Fala
dado60 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 14:31   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Program za uređivanje audia

Glanoću možeš pojačat u bilo većini programa za ripanje ili npr. u Neri... ne treba ti neki poseban program za to...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 17:46   #3 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Ja imam MCFunSoftAudioEditor i zadovoljan sam njime..osim pojacavanja zvuka mozes i ubacivati i izbacivati djelove pjesama... igrat se DJ-a
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 02:31   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

kad se spominje obrada zvuka tu je AdobeAudition iliti ex CoolEdit...
postoje drugi profesionalniji alati, no ovaj je za siroke mase...

vecina app za cd ripanje ima opciju za normalizaciju zvuka, sto ne znaci da ce amplituda vala biti povisena kroz cijeli audio zapis!
zato lijepo instaliraj ovaj proggie i napravi to sto treba
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 10:57   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Piratron
kad se spominje obrada zvuka tu je AdobeAudition iliti ex CoolEdit...
postoje drugi profesionalniji alati, no ovaj je za siroke mase...

vecina app za cd ripanje ima opciju za normalizaciju zvuka, sto ne znaci da ce amplituda vala biti povisena kroz cijeli audio zapis!
zato lijepo instaliraj ovaj proggie i napravi to sto treba
Ma ajde molim te sad će za jednu običnu normalizaciju zvuka instalirati skupi, veliki, profesionalni software a to može napravit tamo s nekim freewareom od 2-3 MB-a.

Zašto koristiti ilegalno ako možeš free. Slažem se da se neki programi ne mogu zamijeniti ali čemu za ovakve sitnice instalirati Adobe Audition?

Iako, vjerujem da kao većina nas koristi Nero koji u svom pakovanju ima Nero Wave Editor i nema potrebe za instalacijom dodatnih programa jer je taj Nero Wave Editor vrlo moćan. Njemu je sitnica pojačat zvuk.

Car news & Reviews

Zadnji Uredio Gogy : 21-07-06 u 11:02.
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-06, 21:34   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

cuj iz mojeg iskustva AdobeAudition je top alat za ovakve stvari. Nije kompliciran i svatko ga moze koristiti. Takodjer je jedan od prvih programa koje instaliram na svjeze windowse.

Tko je spomenuo ilegalan software? Free software ne znaci bolji software. To je stvar izbora. Kod mene je prevladao CoolEdit...

Normalizacija zvuka ne znaci samo pojacati zvuk (amplitudu vala)...

ako ti se ne svidja moj post ne moras me quotati.. jednostavno, zar ne?

Zadnji Uredio Piratron : 21-07-06 u 21:37.
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-06, 00:17   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Piratron
cuj iz mojeg iskustva AdobeAudition je top alat za ovakve stvari. Nije kompliciran i svatko ga moze koristiti. Takodjer je jedan od prvih programa koje instaliram na svjeze windowse.

Tko je spomenuo ilegalan software? Free software ne znaci bolji software. To je stvar izbora. Kod mene je prevladao CoolEdit...

Normalizacija zvuka ne znaci samo pojacati zvuk (amplitudu vala)...

ako ti se ne svidja moj post ne moras me quotati.. jednostavno, zar ne?
Samo kažem šta je bolje... free nije bolje, ali za takve stvari ne trebaju neki ultra programi kao što je adobe audition... a usostalom da si pogledao kakve nero wave editor ima opcije vidio bi da to nije samo pojačavanje zvuka... A toliko je jednostavno pojačati zvuk u njemu da bi to znalo i dijete napravit...

A zašto još više natrpati komp softwareom kojeg moraš crackirat da bi radio...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 19:55   #8 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Audacity je malen i free i radi dobro svoj posao!
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: audia, program, uredjivanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Programi za Siemens S25 i S35 Kristijan Mobiteli 0 26-10-05 23:28

Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111