| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Program za uređivanje audia u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav! Trebam program za uređivanje MP3 (ripan cd)jer se muzika sa cd-a slabo čuje, pa bih htio to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za uređivanje audia Glanoću možeš pojačat u bilo većini programa za ripanje ili npr. u Neri... ne treba ti neki poseban program za to...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za uređivanje audia Ja imam MCFunSoftAudioEditor i zadovoljan sam njime..osim pojacavanja zvuka mozes i ubacivati i izbacivati djelove pjesama... igrat se DJ-a ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za uređivanje audia kad se spominje obrada zvuka tu je AdobeAudition iliti ex CoolEdit... postoje drugi profesionalniji alati, no ovaj je za siroke mase... vecina app za cd ripanje ima opciju za normalizaciju zvuka, sto ne znaci da ce amplituda vala biti povisena kroz cijeli audio zapis! zato lijepo instaliraj ovaj proggie i napravi to sto treba ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Program za uređivanje audia Citat:
Zašto koristiti ilegalno ako možeš free. Slažem se da se neki programi ne mogu zamijeniti ali čemu za ovakve sitnice instalirati Adobe Audition? ![]() Iako, vjerujem da kao većina nas koristi Nero koji u svom pakovanju ima Nero Wave Editor i nema potrebe za instalacijom dodatnih programa jer je taj Nero Wave Editor vrlo moćan. Njemu je sitnica pojačat zvuk.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 21-07-06 u 11:02. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program za uređivanje audia cuj iz mojeg iskustva AdobeAudition je top alat za ovakve stvari. Nije kompliciran i svatko ga moze koristiti. Takodjer je jedan od prvih programa koje instaliram na svjeze windowse. Tko je spomenuo ilegalan software? Free software ne znaci bolji software. To je stvar izbora. Kod mene je prevladao CoolEdit... Normalizacija zvuka ne znaci samo pojacati zvuk (amplitudu vala)... ako ti se ne svidja moj post ne moras me quotati.. jednostavno, zar ne?
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 21-07-06 u 21:37. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Program za uređivanje audia Citat:
A zašto još više natrpati komp softwareom kojeg moraš crackirat da bi radio...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: audia, program, uredjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.