| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi promjena welcome screena u windows mobile 6 u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me kako promijeniti welcome screen u windows mobile 6 sustavu! imam asus p750! Vec sam u folderu windows nasao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | promjena welcome screena u windows mobile 6 Zanima me kako promijeniti welcome screen u windows mobile 6 sustavu! imam asus p750! Vec sam u folderu windows nasao koja je to slika (naziva je welcomehead.96 i u png formatu), napravio drugu u istom formatu,bojama i ostalim ali kad pokusam tu napravljenu sliku kopirati u folder windows uredno me pita da datoteka vec postoji i zelim li je zamjeniti i kad potvrdim da zelim javlja mi slijedece: cannot copy 'welcomehead.96': acces is denied. Be certain that there is enough free storage memory, that the destination is not write-protected And that the file is not currently in use. Pa me zanima jel pratpostavljam da se vjerovatno radi o ovoj opciji destination is write-protected kako i dali ima neki program pomocu kojega mogu taj folder napraviti da se s njim moze raditi bilo sto! Backup sam napravio pa bih vas molio za savjet! Unaprijed hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: promjena welcome screena u windows mobile 6 Ne možeš to promijeniti nikako, ja sam isto tražio i pokušavao, htio sam staviti umjesto Welcome, Gdje si jarane , ali ništa od toga, jedino možeš u Gruop Policy urediti da ti izbaci poruku kod Welcome Screena ako želiš da ti nešto piše...
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: promjena welcome screena u windows mobile 6 ma ne nego sam napravio ka od viste velcome screen ali mi nikako ne da zaminiti tu datoteku! vjerovatno ne da ni jednu onda iz foldera windows! a kad spojim pocket na pc i preko njega pokusam napraviti isto u opce mi nece pokaze taj folder windows! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: promjena welcome screena u windows mobile 6 Hehe... Pa nemožeš to tako. Ključni odgovor ovjde je Registry. E da i nije write - protect. Nego ti je taj file očito in use.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: promjena welcome screena u windows mobile 6 Ali ok. Da ne kompliciramo i ne diramo registry. Evo ovaj program: http://www.stardock.com/products/logonstudio/ ili ovaj: Download LogonUIBootRandomizer 3.9.60 - It's a smart and unique Logon and Boot screens manager for Windows. - Softpedia
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Zadnji Uredio Ineluki : 24-08-08 u 13:33. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

, ali ništa od toga, jedino možeš u Gruop Policy urediti da ti izbaci poruku kod Welcome Screena ako želiš da ti nešto piše...