| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi psp downgrade u Tehnologija i Tehnika forumu; treba mi neko da mi downgrade-a psp fw 2.81, da mogu pokretat iso-e, po mogucnosti da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | psp downgrade treba mi neko da mi downgrade-a psp fw 2.81, da mogu pokretat iso-e, po mogucnosti da je iz varazdina ili okolice, pa ako koga znate da bi to znal napravit a da se nemora placat, jer nisam bas pri lovi...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Re: psp downgrade gle to mozes i sam bez problema,ja cim sam kupio psp odma isti dan isa probati staviti piratski software i uspio! ako zelis nauciti sam javi mi se pm pa ti dam link gdje ti je sve objasnjeno za stavljanje software-a,upgrade-a i downgrade-a!
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: psp downgrade kolko sam ja upucen, treba biti ili pandora baterija ili jedna od origigi igri koje nemam, niti mogu nabaviti...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
![]() |
« DVD help!
|
usb flash stick »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.