| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi pucanje Firefoxa u Tehnologija i Tehnika forumu; Zadnjih dva tjedna me ubija ovaj problem i svakim danom mi sve više diže živce. Uglavnom kada otvaram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zadnjih dva tjedna me ubija ovaj problem i svakim danom mi sve više diže živce. Uglavnom kada otvaram u okviru neke stranice javascript prozor pojavi se u 50% slučajeva ova poruka i dolazi do prekidanja rada Firefoxa i moram ga restartat. ![]() Na FF su mi forumu savjetovali da reinstaliram javu, što sam i napravio, dva dana je bilo ok i onda sve po starom. Što napraviti...pomozite..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 27-09-07 u 23:55. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: pucanje Firefoxa Ďogađalo mi se i prestalo nakon nekog vremena. Probaj skinuti update od xp-a, novu javu i updateati ff
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: pucanje Firefoxa Također bi bilo dobro da malo počistiš registry preko nekog od programa za održavanje Windowsa tipa TuneUp Utilities 2007.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: pucanje Firefoxa Meni Firefox nikad nije radio probleme, a redovito ga updateam. Jedino da deinstaliraš i Firefox i Javu, počistiš hard i registry preko TuneUpa, izbrišeš sve tragove i Jave i Firefoxa iz Program files i Documents and Settings foldera i registryja, pa ponovo instaliraš prvo Firefox, pa onda Javu.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | to mi se počelo događati na prethodnoj verziji FF-a i ponadao sam se da više neće viti problema updateom na zadnju verziju.....neđutim, kao što sma probao sve ovo osim negatronove verzije, a to je jebeno puno posla....faken.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefoxa, pucanje |
« Monitor problem
|
Zvuk »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.