Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Puko grom, ne mogu na net... u Tehnologija i Tehnika forumu; Danas popodne u Rijeci puko grom, imalo to veze s icim ili ne, otad ne mogu na net... Koristim gigasetov ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-08-06, 02:45   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
Puko grom, ne mogu na net...

Danas popodne u Rijeci puko grom, imalo to veze s icim ili ne, otad ne mogu na net...

Koristim gigasetov SE 555 WLAN dsl (sad sam se spojio preko starog dsl modema a100).

Zvao sam TEKOM sluzbu za korisnike i rekli su mi da me oni vide da sam online i nakon par stvari koje sam im reko po njihovom navodenju zakljuceno je da moram ponovno instalirat mreznu karticu...

Eh sad... Ja cd od mrezne nemam pa sam krenuo sa svim cdima koje imam pocevsi od maticne pa sve do winxp cda... i nista...

Uglavnom ne znam sta da radim... Problem je vrlo vjerojatno vezan s ovom slikom...

sta je network controler? sta moram sad napravit...

pomagajte ljudi
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 11:42   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,606
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Puko grom, ne mogu na net...

jedino kaj ti mogu preporučit je da potražiš drivere za svoju mrežnu karticu na netu, mislim da je network controller isto što i ethernet kartica ali nisam ziher
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 12:24   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Pogledaj pod network adapters da li je tvoja grafa instalirana, ali sudeći po tome što nema uskličnika izgleda da je...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:16   #4 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Probaj istekat mreznu karticu, upali windowse, izgasi, ustekaj ponovo mreznu, pa onda upali win...
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:26   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

A jel ti piše štogod kad se ideš konektirat?

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:31   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

taj gigaset mi je postavljen kao router, samo kaze network cable unpluged...

iskopcavanje / ukopcavanje / resetiranje / gasenje / paljenje je prvo sto sam isprobo...
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:38   #7 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Jesi proba instalirat novi firmware?
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:38   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,224
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

hmm, meni se zna dogodit da se ne mogu spojit neki put..gasim/palim modem i po nekoliko puta i nakon cca 10 puta pokušaja spajanja (puknuo sam sad bezveze, neki put manje a neki put više treba) uspijem se spojit..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 14:41   #9 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

probaj reinstalat mreznu tako da winsi sami nadju drivere jer su obicno mrezne plug and play, a ako je integrirana snimi drivere sa cd-a od maticne
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grom, mogu, net, puko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114