| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Puko grom, ne mogu na net... u Tehnologija i Tehnika forumu; Danas popodne u Rijeci puko grom, imalo to veze s icim ili ne, otad ne mogu na net... Koristim gigasetov ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Puko grom, ne mogu na net... Danas popodne u Rijeci puko grom, imalo to veze s icim ili ne, otad ne mogu na net... Koristim gigasetov SE 555 WLAN dsl (sad sam se spojio preko starog dsl modema a100). Zvao sam TEKOM sluzbu za korisnike i rekli su mi da me oni vide da sam online i nakon par stvari koje sam im reko po njihovom navodenju zakljuceno je da moram ponovno instalirat mreznu karticu... Eh sad... Ja cd od mrezne nemam pa sam krenuo sa svim cdima koje imam pocevsi od maticne pa sve do winxp cda... i nista... Uglavnom ne znam sta da radim... Problem je vrlo vjerojatno vezan s ovom slikom... ![]() sta je network controler? sta moram sad napravit... pomagajte ljudi ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puko grom, ne mogu na net... jedino kaj ti mogu preporučit je da potražiš drivere za svoju mrežnu karticu na netu, mislim da je network controller isto što i ethernet kartica ali nisam ziher
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Puko grom, ne mogu na net... Pogledaj pod network adapters da li je tvoja grafa instalirana, ali sudeći po tome što nema uskličnika izgleda da je...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Puko grom, ne mogu na net... A jel ti piše štogod kad se ideš konektirat?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Puko grom, ne mogu na net... taj gigaset mi je postavljen kao router, samo kaze network cable unpluged... iskopcavanje / ukopcavanje / resetiranje / gasenje / paljenje je prvo sto sam isprobo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puko grom, ne mogu na net... hmm, meni se zna dogodit da se ne mogu spojit neki put..gasim/palim modem i po nekoliko puta i nakon cca 10 puta pokušaja spajanja (puknuo sam sad bezveze, neki put manje a neki put više treba) uspijem se spojit..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: grom, mogu, net, puko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.