| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi radeon 9600 pro + asus a7s333 problem u Tehnologija i Tehnika forumu; znaci ovako imam: 1.) sapphire radeon 9600 pro atlantis s 256 ddrII 2.) asus a7s333 mainboard ovako kad stavim doticnu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-07 Godina: 27
Poruka: 3
![]() | znaci ovako imam: 1.) sapphire radeon 9600 pro atlantis s 256 ddrII 2.) asus a7s333 mainboard ovako kad stavim doticnu graficku u doticnu maticnu nista mi ne baca na monitor, tj. monitor ne prima nikakav signal... kada stavim posudjenu radeonku 9600 obicnu problema nema, kao niti kad stavim geforce 3... isto tako kad stavim gore navedenu graficku u bilo koju drugu maticnu ukljucujuci i asus (model neznam tocno), graficka normalno radi... jedino ne rade u kombinaciji u kojoj je potrebno... probal sam resetirat bios, ocistit agp utor, gurnut graficku jace, slabije... promjenit monitor nis ne uspijeva, pa ako imo ko kakav prijedlog molio bih ga da ne se srami i da mi kaze... unaprijed hvala, vedran |
| | |
![]() |
| Tagovi: 9600pro, asus, mainboard, problem, radeon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.