| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Radna memorija:D!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; de ako neko moze nek mi rece dali mogu stavit ram iz starog kompa ( bilo ga je 256 MB ) u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Radna memorija:D!!!! de ako neko moze nek mi rece dali mogu stavit ram iz starog kompa ( bilo ga je 256 MB ) u novi komp u kojem imam 512 MB rama?? tako da bi imo 768 MB RAMA.. jel to moguće i jel postoje ikakve razlike izmedju vrsta ramova tako da mi nesto ne bi radilo ?????![]()
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 422
![]() | Re: Radna memorija:D!!!! hvala bogu da postoje....razlike su uvijek tu..da ih nema bilo bi tržiše jako dosadno i bez konkurencije... treba vidjet na memoriji(starog kopma i ovog gdje želiš stavit) što piše...ajde to vidi pa javi ali sam 100% siguran da nisu iste(jedino ako kompovi nemaju neku JAKO malu razliku u godinama) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Radna memorija:D!!!! hehehe ja mislim da mi nema spasa stari komp sam kupi prije 9 godina, a novi prije 6 mjeseci !!!! znači u dućan po 512 rama !!!!!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 429
![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija:D!!!! Najbolje ti je da uzmeš račun i pogledaš koje si ramove kupio. tako ćeš biti zicer da ćeš kupiti ramove koji odgovaraju!! pretpostavljam da imaš ddrII ramove koji će te koštati oko 500 kn (možda mrvicu manje)!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: Radna memorija:D!!!! tak nekak
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... Zadnji Uredio pharaoh : 24-09-07 u 21:47. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 429
![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija:D!!!! Citat:
onda bi mogla ja stavit još jednu pločicu od 512MB da imam gigu i pol!! hehe
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ram |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.

?????