| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Radna memorija:D!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: venus01 Ma da? onda živim u nekoj zabludi! kaj ne košta više? onda bi mogla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija:D!!!! Sa gigu ipol nećeš moći iskoristiti dual chanell koji je bit DDR-a, pametnije ti je kupiti dvije... za performanse
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 16
Poruka: 360
![]() | Re: Radna memorija:D!!!! e malo kasnim xD, moze li mi neko rec kako cu provjerit koja mi je pločica (DDR i te sheme) i di se moze kupit u Splitu ka neko slucajno zna ????
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Radna memorija:D!!!! ma je si lud sta cu kupovat novo kad unutra imam 512 rama a ja zelim 1 gigu, samo trebam nadodat 512mb... a ne znam koja mi je vrsta rama:S... pa jel se neko kuzi???
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija:D!!!! CPU-z skini, to je mali program u kojemmožeš provjeriti tip i takt rama, ako je DDR2, onda pokazani takt množiš sa dva, dakle ako piše 200 ti tražiš DDR na 400MHz...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Radna memorija:D!!!! recimo da sma shvateo !!! ma eto aj sad bar otprilike kuzim thx arise !!!! josh cu se savetovat sa braticem pa cemo da vidimo sto da uzmem hvala lepa jos jednom....
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Radna memorija:D!!!! Što će novo doći jeftinije novih 1G od novih 512MB ?? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ram |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.

????