| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi rapidshare premium problem u Tehnologija i Tehnika forumu; e ovako...imam premium account na rapidshareu i to je sve bajno i krasno( stvarno se isplati imati ga) ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | rapidshare premium problem e ovako...imam premium account na rapidshareu i to je sve bajno i krasno( stvarno se isplati imati ga) ali mene zanima jedna stvar...da li postoji neki program gdje ja mogu ubaciti 10 ili vise linkova i da se onda oni skidaju jedan za drugim? hvala na odgovorima |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rapidshare premium problem Naravno, recimo RapGet.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rapidshare premium problem samo ga skini i pokreni, shvatiti ćeš.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: rapidshare premium problem Citat:
![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: rapidshare premium problem Citat:
Cekaj malo...?? Imas premium acc...i ne skidas vise linkova odjendom???? pa ja skidam 23 linka.....mislim da je to max... Kad skidam neki film ili crtice.....skidam po 23 linka odjednom.!!!!
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.