| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Razina boje u printeru u Tehnologija i Tehnika forumu; Nije veliki problem ali ako može pomoć. Printer radi sve pet, ali ne znam gdje provjerit količinu boje koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 194
![]() | Razina boje u printeru Nije veliki problem ali ako može pomoć. Printer radi sve pet, ali ne znam gdje provjerit količinu boje koja mi je ostala. Prije bi se pokazala razina pri svakom printanju, a sada neće. Ako netko ima neki savjet nek javi. P.S. Printer je HP deskjet 5440
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
![]() | Re: Razina boje u printeru znam ja za to, neće ni to tu bi ušao i onda na service this device gdje bi bilo izlistano oću li vidjet stanje boje, isprintat test stranu, centrirat spremnike boje i slično sad kad kliknem na srvice this device piše ovako Help with printer lights The applicaton could not be started. Try reinstalling this printer driver. Reinstaliram ga ja i opet ništa.
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: Razina boje u printeru dole u trayu kod sata imaš ikonu printera, desni klik pa options, i tamo negdje bi trebao to imat, neznam napamet, dok dođem doma sa posla pa ti točno kažem, imam doma HP
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Razina boje u printeru tamo negdje? precizno! ako ne bude uspjelo ništa pa ću kompletno deinstalirat prnter pa ponovn instalirat, ali ako je samo do nekod drivera ili postavke pa da ne učinim štetu bezveze
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razina boje u printeru uninstall i ponovna instalacija su 5 min posla, ako se mene pita to napravi... pa ako ne pomogne, trazi detaljnu pomoc, ili pogle malo na netu, cesto se nadju slicni problemi
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Razina boje u printeru na google se mogu naći samo driveri koje imam, a kako da tražim rješenje kad ne znam u čemu je problem
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Razina boje u printeru Ma ta razina boje u printeru... Kaj će ti to... To ti samo okvirno pokazuje a ima ili nema boje. Kad vidiš da više ne printa, stavi mu novu boju koju si kupio i stavio na kućni lager.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.