| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi recover my files u Tehnologija i Tehnika forumu; neznam iz kojeg razloga su mi nestale slike i glazba sa kompa. uspio sam ih naci sa programom recover my ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-08
Poruka: 11
![]() | recover my files neznam iz kojeg razloga su mi nestale slike i glazba sa kompa. uspio sam ih naci sa programom recover my files a druga stvar. od nedavno mi je nestalo sve sa desktopa osim onoga sto je bilo kad sam stavio winsivse. ja ih vratim nazad ali nakon iduceg dizanja sustava sve po starom. savjet. hvala Zadnji Uredio daidza : 01-07-08 u 11:03. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: recover my files Probaj ovo. A ak to ne dela bumo probali nekaj malo kompliiciranijeg... Desni klik na desktop - > arrange icons by -> show desktop icons.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: recover my files Nije zbog neorginalnih windowsa. Da možda može popraviti sa antivirusom... Skini aviru i napravi updaite. Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus Ako to ne upali, morat ćeš napraviti clean instalaciju windowsa i formatirati disk. A u bilo koje slučaju bih ti to savjetovao. Naravno prije toga probaj spremiti važnije datoteke na cd ili dvd. Ne stavljaj cijele mape, nego izdvojene datoteke, dakle .mp3, .doc, .pdf,... http://www.winsupersite.com/showcase...p_sg_clean.asp
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.