| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Recovery my files i Shredder u Tehnologija i Tehnika forumu; Skinia sam sa neta Recovery my files i neki Shredder Recovery my files, za one koji ne znaju, program koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | Recovery my files i Shredder Skinia sam sa neta Recovery my files i neki Shredder Recovery my files, za one koji ne znaju, program koji vraca izbrisane podatke, a Shredder je program, koliko sam ja shvatia, priko kojeg se TRAJNO brisu datoteke...znamo svi da datoteka nije obrisana sa HDD-a ako se izbrise iz recycle bina, vec ona ostaje pohranjena na disku i bilo ko moze, kad recimo prodate pc, doc do vasih "izbrisanih podataka", bas sa gore navedenim recovery my filesom ili slicnim softwareom... E sad pitanje: Kad ja pomocu Recovery-a nadjem i vratim datoteke, one i dalje ostaju negdje na HDD-u, kako ih izbrisat zauvijek? Shredder, koliko sam moga vidit ne pomaze tu, jer ako odmah s njim ne pobrisete datoteku, ne sluzi nicemu.Postoji li opcija u shredderu i kako se zove, koja brise podatke koje je nasa Recovery?Ako ne, koji je program najbolji zato ili ima u samom Recoveryu opcija za to? Je malo komplicirano napisano, al nadam se da cete shvatit sta pitam.
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 145
![]() | Re: Recovery my files i Shredder Kad izbrises doc iz recycle bina, ti ne mozes vise doci do njega. Mogla bi doci do njega u slucaju da si imala odprije instaliran neki recovery program, pa da ti on čuva izbrisane doc-ove. A tačno je da se ni jedan podatak ne izbriše totalno sa HDD, ali da bi se njemu pristupilo treba extra tehnologija, mislim samo tamo u tvornicama gdje se prave HDD-ovi. A ako bas hoces da budes sigurna da niko nece doci do tvojih podataka predlažem čekić.
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Recovery my files i Shredder Citat:
1. Brisati iskjučivo sa Schredderom. 2. Brisati spremanjem u Recicle bin, a Recicle bin prazniti sa Schredderom. P.S. Data recovery ili Undelate u većini slučajeva pronalazi izbrisane datoteke, dokumente, slike i flimove.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. Zadnji Uredio Maslow : 31-03-08 u 09:40. | |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Recovery my files i Shredder Citat:
![]() Citat:
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | Re: Recovery my files i Shredder Citat:
![]() Al se ne sicas kad smo se pripucavali ko ima bolju zensku na avataru dok sam ja jos ima Sophiu Bush ![]() ![]() ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
![]() |
| Tagovi: recovery my files, shredder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:06.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!