| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Resetiranje u Tehnologija i Tehnika forumu; Komp mi se stalno sam od sebe resetira, ako bi neko mogao pomoć? jesu rami u pitanju, napajanje...?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| praskaton | Re: Resetiranje Čuj može bit puno toga, ali vrlo vjerojatno je da napajanje daje premalo struje, vidio sam dosta takvih slučajeva. Samo bi te pitao nešto, ti se računalo restarta ubrzo nakon šta ga upališ i čim ga opteretiš nečime ili radiš nešto normalno i tek kasnije se restarta? Jer može bit i da je neka nekompatibilnost određenih dijelova npr. memorija , jesi li mijenjao šta možda nedavno, nekakav komad hardvera? Ali po meni najprije će ti to bit neispravno napajanje, no moraš sve isprobat kako bi bio siguran |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Resetiranje Napajanje?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Resetiranje Uđi u bios (del pri bootu), u dijelu koji se odnosi na stanje sustava provjeri temperaturu i ugasi automatsko gašenje na određenoj temperaturi. Vidi jel se još gasi, ako ne, nemoj raditi na njemu, nego ga odnesi na servis ili sam skini cooler i očisti.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| wayward | Re: Resetiranje pa ako si reinstalirao penđere, a hardware nisi mijenjao, a to ti se događa i prije i poslije reinstalacije, onda je hardware u pitanju. 2+2-2=2 ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: resetiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.