| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Resetiranje kompa u Tehnologija i Tehnika forumu; Znaci ovako tkad sam kupio novi komp,kad igram cod1 resetira mi se komp nakon odredjenog vremena,nekad da nekad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Resetiranje kompa Znaci ovako tkad sam kupio novi komp,kad igram cod1 resetira mi se komp nakon odredjenog vremena,nekad da nekad ne,neznam sta je razlog tome.U poslijedne vrijeme i u cod2 isto,a u cod4 nemam tih problema,sve radi normalno.Probo sam nove windowse,probo sam reinstalirati igricu,nabavio sam igru od frenda reko mozda je u mojem dvdu problem al ne,skinuo nove drivere za graficku i isto je.Hvala na pomocikonfa:amd athlon x2 5600+ 2giga rama 8800 gt 512mb 450w chieftec |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Resetiranje kompa Koja je temperatura sustava pod punim opterećenjem??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Resetiranje kompa Napravi reinstall one igre koja azjebava, ako se nastavi napravi scan radne memorije.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

tkad sam kupio novi komp,kad igram cod1 resetira mi se komp nakon odredjenog vremena,nekad da nekad ne,neznam sta je razlog tome.U poslijedne vrijeme i u cod2 isto,a u cod4 nemam tih problema,sve radi normalno.Probo sam nove windowse,probo sam reinstalirati igricu,nabavio sam igru od frenda reko mozda je u mojem dvdu problem al ne,skinuo nove drivere za graficku i isto je.Hvala na pomoci