| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi restart,restart... u Tehnologija i Tehnika forumu; Instaliro sam kod frenda windows xp pro i dugo je radio ali sad odjednom kad ga upali komp windows mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | restart,restart... Instaliro sam kod frenda windows xp pro i dugo je radio ali sad odjednom kad ga upali komp windows mu dodje do onoga kada crta ide levo-desno i komp se restartuje.Kada pokusa u safe mod kao sve ocitava i ponovo se restartuje a ne udje u safe mod.Ne pomaze ni start windows normaly ni zadne postavke sto su radile...Sta dobije ako mu napravim repair windows-a?Ili mora windows nanovo instalirat...hvala na pomoci |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: restart,restart... Ne mora biti da je do windowsa, mozda je hardwareski problem. Vidi u BIOS-u dal ima za temperaturu ogranicenje: Shutdown limit (ili sl.). Moj recimo ima da se sam gasi kad mu je temperatura iznad 90.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: restart,restart... Pregazi instalciju tako da odaberes Repair, umjesto nove instalcije, kad dignes XP sa cd-a...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: restart,restart... Eee, al drivere je poslje toga najbolje ponovno instalirati, pa bi bilo dobro da ih skines, prije nego krenes u proces, ako ih nemas...
| | |
![]() |
| Tagovi: restart |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:57.