| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi rezolucija videa u Tehnologija i Tehnika forumu; da li je moguche promijenit rezoluciju nekog filma ?? ako neko znam molim vas da mi objasnite jer ima par filmova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 36
![]() | rezolucija videa da li je moguche promijenit rezoluciju nekog filma ?? ako neko znam molim vas da mi objasnite jer ima par filmova koje sa mskinuo i slika je neka duguljasta ono ne normlna ko uvijek.... ![]() ![]() ![]() molim vas hitno je |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rezolucija videa nikako to je 16:9 i to je to... DVD rip... uzivaj
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rezolucija videa ili nisi primjetija to ili ces morat obrisat titlove...al mislim da je prva opcija... ili...da ovo bi moglo biti, coddec ti je postavljen drugcije najvjerojatnije prckaj malo po tim opcijama... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rezolucija videa ako koristiš BSplayer možeš promijeniti rezoluciju na 4:3 ako je sad 16:9, malo će ti biti izoblićena slika ali vidjet ćeš kako je. za BSplayer sam siguran da to ima, za druge neznam |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.