| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi rezolucuja u Tehnologija i Tehnika forumu; šta da radim,instalirao sam dell windowse xp (nemaju serial),ali mi neda promijenit rezoluciju (koja je 1600x1200), č... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | rezolucuja šta da radim,instalirao sam dell windowse xp (nemaju serial),ali mi neda promijenit rezoluciju (koja je 1600x1200), čim idem mijenjat radi mi restart, i nije to toliko loša rezolucija, ali mi ne radi onda TV kartica, kad pokrećem program od tv kartice kaže da mi nije podešen komp kako treba i da nemre tak delat ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| next best thing | Re: rezolucuja ????????? ma sve je bilo odlično,windowsi su odlični,ali je problem nastao kad sam istalirao tv karticu koja je radila ok,i sad mi izbacuje problem da nemam adekvatan video capture,eror i zaustavi pokretanje programa,neznam,totalno sam zbunjen,mislim da je problem u rezoluciji koja mi nije loša 1600x1200,s obzirom da imam monitor od 22 icha to nije loše,ali mi neda uopće promijenit rezoluciju na manje,čim to diram ode u restart ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: rezolucuja ????????? pa sve sam rušio formatirao i sve nanovo instalirao,kad sam na kraju došao do tv kartice,jedino ona ne šljaka,imam compaq monnitor flat od 22 incha.
| | |
![]() |
| Tagovi: rezolucuja |
« Word!!!
|
laptop - komp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

Nemam stvarno pojma, ali možda bi to pomoglo