Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi rezolucuja u Tehnologija i Tehnika forumu; šta da radim,instalirao sam dell windowse xp (nemaju serial),ali mi neda promijenit rezoluciju (koja je 1600x1200), č...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-08-06, 07:30   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,241
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
rezolucuja

šta da radim,instalirao sam dell windowse xp (nemaju serial),ali mi neda promijenit rezoluciju (koja je 1600x1200), čim idem mijenjat radi mi restart, i nije to toliko loša rezolucija, ali mi ne radi onda TV kartica, kad pokrećem program od tv kartice kaže da mi nije podešen komp kako treba i da nemre tak delat
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 07:50   #2 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: rezolucuja ?????????

A da probaš ponovno instalirati tv karticu? Nemam stvarno pojma, ali možda bi to pomoglo
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 08:09   #3 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

probao
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 08:42   #4 (permalink)
Zlatni Član

I ništa?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 09:00   #5 (permalink)
next best thing

ma sve je bilo odlično,windowsi su odlični,ali je problem nastao kad sam istalirao tv karticu koja je radila ok,i sad mi izbacuje problem da nemam adekvatan video capture,eror i zaustavi pokretanje programa,neznam,totalno sam zbunjen,mislim da je problem u rezoluciji koja mi nije loša 1600x1200,s obzirom da imam monitor od 22 icha to nije loše,ali mi neda uopće promijenit rezoluciju na manje,čim to diram ode u restart
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 09:04   #6 (permalink)
Zlatni Član

E stvarno nemam pojma Pričekaj da dođe Gogy ili netko drugi tko će to znati
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 09:14   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

ma Format c: i stvar rješena!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 10:07   #8 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Koji monitor imas? (ovo je informativno, ne znam ti pomoc)
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 10:37   #9 (permalink)
next best thing

pa sve sam rušio formatirao i sve nanovo instalirao,kad sam na kraju došao do tv kartice,jedino ona ne šljaka,imam compaq monnitor flat od 22 incha.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 11:54   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

to ti je zbog prevelikog monitora.......donesi ga meni ja ču ti dati manji!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rezolucuja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113