Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Sakrivene mape i datoteke

Raspravljate o temi Sakrivene mape i datoteke u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Neznam šta se to dešava, ali nemogu doći do skrivenih mapa i datoteka. Pokušao sam normalno kroz odrednice mape, prikaz, ...

Regularni forumaš Alien Scum Slaughter Champion, Baby Bird Champion, Angel Falls Champion, All Ball Champion, Mortanoid Champion, Armor Cupid Champion, Rat Shooter Champion, A Stitch in Time - Present Champion, Acres of gold Champion, Alien Showdown Champion, Action Fish Champion, Bola Champion, A Stitch in Time - Future Champion, Bezerk Champion, Bombjack 3: Hard Levels Champion, 9 Ball Pool Champion, Bubble Bobble The Rival Champion, Alien Hunter Champion, Alien Bounce Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Fish Shooter Champion Avatar od korisnika zbracun
    Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

Sakrivene mape i datoteke

Neznam šta se to dešava, ali nemogu doći do skrivenih mapa i datoteka. Pokušao sam normalno kroz odrednice mape, prikaz, prikaži skrivena datoteke i mape, ali to ne radi. Nakon primjeni, u redu, vrati se samo nazad na ne prikazuj skrivene datoteke i mape i ništa od posla. Probao sam naći rješenje na googleu, ali ništa nema šta bi koristilo.

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Re: Sakrivene mape i datoteke

to je i meni jednom bilo, ali ne sicam se da sam to rješava, nego sam baš tad formatira disk, pa se nisan ni mučia oko toga.
    Ako su ti podaci toliko bitni onda uđi u safe mod i od tamo ih pribaci na stick, mislim da su tamo svi otkriveni, ako to ne uspije, ako si umrežen uđi priko 2 kompa u datoteke od tog kompjutera i na njemu namisti ovo šta ti nije uspilo na prvom kompjuteru (show hidden files and folders), a ako nemaš ni umrežen drugi komp. onda ubaci live cd od linuxa, uđi u direktorij od windowsa i tamo bi tribale bit sve datoteke prikazane, pa i one koje su na windowsima sakrivene.

Regularni forumaš Alien Scum Slaughter Champion, Baby Bird Champion, Angel Falls Champion, All Ball Champion, Mortanoid Champion, Armor Cupid Champion, Rat Shooter Champion, A Stitch in Time - Present Champion, Acres of gold Champion, Alien Showdown Champion, Action Fish Champion, Bola Champion, A Stitch in Time - Future Champion, Bezerk Champion, Bombjack 3: Hard Levels Champion, 9 Ball Pool Champion, Bubble Bobble The Rival Champion, Alien Hunter Champion, Alien Bounce Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Fish Shooter Champion Avatar od korisnika zbracun
    Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

Ma nije problem samo u datotekama, nego da za ubuduće mogu izaći na kraj sa tom neprilikom. Imam na compu 4 diska i isto toliko operativnih sistema pa nije toliki problem doći do nekih stvari, ali ponovno podešavanje svega živog, a toga ima puno, nije baš zabavno. Jedino sam na tom disku uspio uskladiti da sve šta je u compu ispravno radi i da se ne svađa među sobom.

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Mislim da je u pitanju virus conficker kojeg si pokupil sa usb-a. Malo prosurfaj vezano s tim..

Ali ako misiš da nije taj virus (makar sumljam).. Uđi u cmd i utipkaj ovo:

reg.exe add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL /v CheckedValue /t REG_DWORD /d 0x1 /f

Vidim da imaš znanje neko. Pa:

Virus alert about the Win32/Conficker worm

Ali naravno kvalitetan i updejtiran te originalni antivirusni softver bi isto mogao rješiti problem.

Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

Našao sam na netu test za conficker i pokazuje da je zaražen sa njim, varijanta A/B. Sada idem to očistiti pa ćemo vidjeti dalje.
    Inače, stranica sa ovoga linka se nemože otvoriti, što je izgleda isto pokazatelj njegove prisutnosti.
    Hvala na savjetu, rezultati slijede.

Datum registracije
    22-07-09
    Poruka
    166
    Liked
    1 times

Stvar riješena! Skinuo sam Bitdefenderov alat za tu napast i očistio ga. Sada otvara onu stranicu normalno i sve uredno radi. Skrivene datoteke su se pokazale i više nema problema.
    Još jednom zahvala na savjetu i trudu. Možda ovo još nekom pomogne

Lajkaj nas na Facebooku