| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Savjet molim u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako već sam pisala kako sam instalirala novu verziju BS PRO playera i ostala bezu zvuka eto.uspjela to srediti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Savjet molim Ovako već sam pisala kako sam instalirala novu verziju BS PRO playera i ostala bezu zvuka eto.uspjela to srediti system restore spasio stvar međutim sada pjesme koje su ostale odnosno skinute iza datuma od system restora nemogu preslušavati neće ih otvoriti kako da to sredim.Unaprijed hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet molim A sa cime ih pokusavas otvoriti ili preslusati, kojim programom ili playerom? Jesi probala sa svakim koji imas instaliran i nece ni sa jednim?
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet molim silence, ako je radila restore, znaci vratila se na vrijeme prije nego sto je skinula pjesme, jel mogu onda te pjesme uopce da postoje??
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Pa to vas ja pitam kako da ih vratim ako vratim opet komp sa system restore opet ću bez zvuka ostat ![]() By the way izvođači postoje u folderu al kad ga otvorim nema ništa Zadnji Uredio wonderwall : 03-04-07 u 19:49. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet molim Ako se ne radi o bas prevelikom broju pjesama skini ih opet odakle si ih i prije skidala li snimala sa cd-a,bolje i to nego da opet ostanes bez zvuka.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Savjet molim možeš se opet vratiti na točku bez zvuka...ljepo pospremit te pjesmice recimo na USB memoriju...pa onda opet natrag na zvuk ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Savjet molim mislim da bi bilo pametnije vidit u čemu je problem, jer nije mogo zvuk nestat instalacijum media playera ... a USB nije praktičan, jer ko zna kolko muzike ima na računalu ... eventualno spržit to sve ili nekaj drugo ... pa neće valda davat stotine kuna za USB stick dovoljnog kapaciteta ako ima malo veću kolekciju ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.