| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Savjet molim u Tehnologija i Tehnika forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Savjet molim Citat:
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet molim po meni jeftinije je da sve mp3-ce sprzi na CD ili DVDako ima DVD przilicu nego da stavlja na USB..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: Savjet molim Citat:
i nisi bacila pare u nekom servisu za nešto kaj znaš i sama napravit .... rađe se počasti u dućanu novim cipelama ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: Savjet molim Citat:
pošto znaš događaj koji je to uzrokovao, možemo probat krenut od tuda ... pa vidit ... može bit neka bezveze sitnica .. dakle, prvo maknut program koji je to počeo, onda stavit neki drugi .... moguće da su ti se codeci zeznuli ... codeci su ono kaj media playerima govori kaj da prikazuju / sviraju, pa ako taj player ima neki svoj, možda je zeznuo ostale ... imaš nekoliko "packova" codeca ... Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.88 FULL, K-Lite Codec Pack 2.88 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.88 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools ovo je jedan to bi ti moglo sredit zvuk ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.