| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Screen resolution u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam monitor od 19 inča, koja mi je optimalna rezolucija? 1440-900 mi je presitno a na 1280-800 mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Screen resolution Imam monitor od 19 inča, koja mi je optimalna rezolucija? 1440-900 mi je presitno a na 1280-800 mi bježi donji taskbar, ovaj sa startom.
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Screen resolution prvo čovjek očito ima wide screen a 1280x1024 je za 4:3 omjer ekrana i piše ti u tehničkoj dokumentaciji na kojoj rezoluciji tvoj monitor najbolje radi ikone i veličinu teksta možeš povećati ili smanjiti kroz same windowse ako ti je krupno ili sitno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 8
![]() | Re: Screen resolution Desni klik na desktop (na "prazno") pa onda: Properties -> Appearance. Tu imaš Font size. Na istom ekranu klikneš na Effects pa onda možeš označiti "Use large icons". Također preporučam da probaš pod tim Effects označiti "Use the following method to smooth edges of screen fonts" i iz padajućeg izbornika odabereš "ClearType". Ovo će "zagladiti" fontove. Malo više troši resurse, ali po meni puno ljepše izgleda. Zadnji Uredio shtanzig : 02-06-08 u 20:09. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Screen resolution stavio ja kako si ti rekao ovo u ''effects'' na 1440-900 rezoluciji i izgleda solidno, samo da se malo priviknem koji dan, jedino mi start taskbar izglada malo pretanko (ne bi ga povećao na duplo jer mi je onda previše) ali to malo dok se naviknem, sve skupa odličan savjet
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 8
![]() | Re: Screen resolution Samo sam za ClearType rekao da ljepše izgleda, a za velike ikone i veće fontove si pitao pa sam ti rekao gdje se podešava. Ja imam 1600x1200 i normalnu veličinu fontova i ikona i niš mi nije sitno ![]()
__________________ THE SHTANZIG |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.