| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Shareaza u Tehnologija i Tehnika forumu; Dali može shareaza stvarati probleme kao što je ne gašenj kompa,od kada sam je instalirao komp mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SHAREAZA? Citat:
koji ti je vjerojatno koješta navukao ili podvalio (trojani). Te podvale se vole poigrati i umetnuti u dio sistema za komunikaciju sa mrežom i internetom. Često je slučaj da upravo geška u wisocku kriva za usporeno gašenje računala. Trebalo bi to probati resetirat. Što je winsock (Windows Sockets API) pogledaj ovdje: Winsock - Wikipedia, the free encyclopediaAjd probaj ovo pokrenuti: WinSock XP Fix download and review - fix XP internet connectivity from SnapFiles ili |MG| Free Download - WinSock XP Fix 1.2 Naravno treba ti i dobar antivirus i firewall ako se misliš služiti Sharezom i sličnim programima javi mi da li je ovo pomoglo?! ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 14-06-07 u 19:59. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: shareaza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

koji ti je vjerojatno koješta navukao ili podvalio (trojani). Te podvale se vole poigrati i umetnuti u dio sistema za komunikaciju sa mrežom i internetom. Često je slučaj da upravo geška u wisocku kriva za usporeno gašenje računala. Trebalo bi to probati resetirat. Što je winsock (Windows Sockets API) pogledaj ovdje: