| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Show desktop u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna li netko kako da vratim ili napravim onaj prečac kraj starta "show desktop" Instalirao sam si xp-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Show desktop Zna li netko kako da vratim ili napravim onaj prečac kraj starta "show desktop" Instalirao sam si xp-crystal i tamo ga nema, a zbilja ga često koristim... Inače prečica za to na tipkovnici je win+d |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
![]() | Re: Show desktop Citat:
Ovaj tvoj prečac otvara folder sa svime što je na desktopu. Ja sam trebao ikoni koja pokaže desktop dok klikneš na nju. Ali svejedno hvala na trudu, našao sam riješenje pa ako kome zatreba evo: otvorite notepad i kopirajte ovo u nj. [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop spremite i preimenujte file u Show desktop.scf i to je to tako jednostavno dok znaš, a dok neznaš... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Show desktop Citat:
ali nisi ljudima objasnio kak da to naprave... desni klik na taskbar...toolbars...new toolbar...i tu sad odaberete šta hočete ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Show desktop Citat:
Go to Start/Run and type in "notepad" (without the quotes) then type in these lines: [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop Next, save the file with the name "Show Desktop.scf" in the folder C:\Documents and Settings\username\Application Data\ Microsoft\Internet Explorer\ Quick Launch Your actual user account name goes where it says "username". The Show Desktop icon should reappear next to your Start button and you can close out Notepad.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Slider : 11-02-08 u 18:09. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 571
![]() | Re: Show desktop Ja mislim da ti zelis pitat kako stavit "Show desktop" u quick launch... Start > Search > upisi: Show desktop, kad ga nadjes > send to > desktop...onda desni klik na taskbar > makni kvacicu sa "Lock the taskbar" i onda povuces samo ikonu "Show desktop", koju si prije toga izvadia na desktop, u Quick launch, ovisno na kojem mistu ga zelis imat i to je to, i onda jos zakljucaj taskbar... Ovako je na Visti ne znam moze li se nac priko searcha "Show desktop" na XP-u, ali vridi pokusat, a ako nema onda se posluzi sa postom od Slidera (post povise moga). Ovo je po meni najlaksi nacin ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom Zadnji Uredio Splitskadica : 12-02-08 u 13:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: show desktop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:18.