| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Sidanje slika na kompjuter? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedan veliki problem kad idem skinit bilo koju sliku, ne bitno jeli sa foruma ili sa nekih drugih stranica, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sidanje slika na kompjuter? Imam jedan veliki problem kad idem skinit bilo koju sliku, ne bitno jeli sa foruma ili sa nekih drugih stranica, nemože mi je prepoznat, za svaku mi piše untitled! Pokušava sam i one koje sam već skida normalno, pa ista stvar! I naravno kad je skinem mogu je otvorit i ja pogledat, ali je ne mogu podilit sa vama! Bude u formatu: bitmapa(*bmp) Ako mi ko može pomoć, ne znam što da napravim da mogu ponovo skidat sličice! A dosad mi se ovo nikad nije desilo!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sidanje slika na kompjuter? Ekipa uspija sam thanks, ova tema će pomoć mnogima, pa ću nadodat još pomoći ubuduće!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Sidanje slika na kompjuter? evo i ja imam isti problem znaći svaku sliku koju skinem s interneta bez obzira da li je ta slika u jpg ili gif formatu ili bilo kojem drugom formatu kad je stavim i Moje slike ona bude u bmp formatu.Vidim da tu ima odgovoreno kako riješit problem ali je na Engleskom jeziku pa ne kužim kako pa ako mi neko može to malo objasnit kako riješit problem. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sidanje slika na kompjuter? Evo objašnjenje za sve na hrvatskom jeziku! Uđeš u internet, pa u alate i tamo odabereš internet opcije! Kad si ušo u opciji opčenito, imaš privremene internetske datoteke, tu uđeš u postavke i prikaz datoteka pa sve unutra izbrišeš! Zatim se vratiš u privremene internetske datoteke, i uđđeš ponovo u postavke i u prikaz objekata, tu opet sve izbrišeš! Sad se vrati u u opciju opčenito i pritisni brisanje kolačiča i brisanje datoteka, a zatim malo ispod očisti povijest i to je to!
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Sidanje slika na kompjuter? Evo uspio sam sad je sve u redu sad mi se sve slike normalno skidaju i ne piše mi više ono untitled već piše normalno ime slike.Kad si mi napisao da ono sve obrišem nije mi bilo jasno kakve veze ima to brisanje s tim da ja ne mogu skinuti sliku,mislio sam da će trebati neke postavke namjestit.Znaš li zbog ćega je sve to trebalo izbrisati da bi mogao normalno skidati slike.I još jedno pitanje:kad sam izbrisao datoteke onda sam išao u prikaz objekata ali tamo je samo jedan objekat bio i to SHOCKWAVE FLASH I za njega je pisalo da je instaliran i nisam znao da li da to brišem ili ne pa sam ga na kraju ipak izbrisao i kad sada uđem u prikaz objekata tu isto piše Shockwave flash ali ne piše više instalirano nego piše OŠTEĆENO i mislim kad sam to brisao da je pisalo ako hoću skinuti to s kompa da trebam otići u START<UPRALJAČKA PLOĆA i tamo ga deinstalirat ali mene zanima što je to Shockwave flash za što on služi,što je to i da li sam falio kad sam stisnuo da ga izbrišem.I na kraju HVALA članu hajduk1991 što mi je pomogao oko ovog problema. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sidanje slika na kompjuter? Slobodno ga izbriši! To ti sve šteti kompiću! Drago mi je da sam ti pomoga! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: help service |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.