| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Slika!Pomoc molim u Tehnologija i Tehnika forumu; Moze li mi neko molim vas objasnit kako najlakse da jedan dio slike izrezem i zalijepim na drugu sliku?hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Slika!Pomoc molim U paintu ti je baš ono "kruto", označiš sa onim kvadratom, mislim da je prva ikona s desne strane, stisneš copy, i onda samo na na drugu sliku odeš ( u drugom prozoru, odnosno dva puta otvoriš paint, u jednom prozoru je slika koju želiš kopirati, a u drugoj na kojoj želiš zalijepiti ), stisneš paste i premještat tamo gdje želiš da bude...
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Slika!Pomoc molim Nisam čuo za CS4, ali meni je CS2 puno bolji i lakši za korištenje od CS3, i od puno ljudi sam čuo ( na forumima ) da im je lakše raditi sa CS2... Uglavnom, dečko je pitao nešto "grubo" tako da sam mu predložio paint, jer svaki Windows ga ima...ali niti hvala niti nisam uspio nismo dobili od njega, pa tko zna kako to napreduje.
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!