| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Software counetfiting!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; nevezano za skinuti SP3, pojavilo mi se i prije toga..... stalno mi pokazuje poruku: you may be victim of software ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Software counetfiting!!! nevezano za skinuti SP3, pojavilo mi se i prije toga..... stalno mi pokazuje poruku: you may be victim of software counterfiting..... to se počelo pokazivati nakon napravljenog update-a za Genuine.......... a 3 puta sam odjebavao update jer mi se to već deslio jednom...... ![]() pa sad..... da naglasim da nemam legalnu verziju windowsa..... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Software counetfiting!!! upisi u google ''download remove wga'' i skini taj programcic. Mislim da je to to, i ne znam da li se o tome smije na forumu, a ako se ne smije, unaprijed se ispricavam...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Software counetfiting!!! onda može na pp detalje.... .bilo tko.... mislim da nisam ovo radio zadnji put.... upisao i išao skinit 3. po redu i pobrao trojanca... hahahaha
__________________ Who's Your daddy now! Zadnji Uredio irm : 18-08-08 u 14:40. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Software counetfiting!!! Po nekom pravilu nebi trebao radit nikakav update za windowse ako nisu original barem po meni. Postoji velika mogucnost da ce se sjebat nesto znam iz iskustva...
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Software counetfiting!!! Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Software counetfiting!!! Citat:
![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

hahahaha