| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Spajanje 2 avi filma i titla u jedan u Tehnologija i Tehnika forumu; imam DivX film koji je podijeljen na 2 dijela, kao i titl za taj film koji je također podijeljen na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | imam DivX film koji je podijeljen na 2 dijela, kao i titl za taj film koji je također podijeljen na 2 dijela, a htio bih posebno spojiti titlove i posebno film, da izgleda kao svaki drugi divx file (učitam film i posebno učitam titlove) zanima me kojim bi (po mogućnosti freeware) programima to mogao napraviti, probao sam sa Avi-Mux GUI...što vi kažete na to?? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Spajanje 2 avi filma i titla u jedan ak titlovi za film rade kak spada, onda nema smisla spajat da dva file-a... ocito su s razlogom odvojeni, a razlog je vjerojatno rip-anje da stane na cd tj. dva cd-a (tu mogucnost imaju svi dvd ripper-i)... poglej kolko je svaki file velik (vjerojatno ok 698-700MB)... a kak to sloziti da radi kad pokrenes jedan film je jako jednostavno... nek se prvi dio filma zove "ime filma cd1", drugi dio "ime filma cd2" a titlovi "ime filma cd1.srt" i drugi "ime filma cd2.srt" i sve radi ko podmazano sa dva klika misa na "ime filma cd1" i netreba posebno dodavat titlove... naravno, ak gledas sa BSplayer-om... a ti si tolko ljen da kliknes na film, pa drag'n'drop titlove, pa to ponoviz za 2. dio... mislim, kaj je previse, previse je... nadam se da bus zadovoljan s odgovorom... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spajanje 2 avi filma i titla u jedan Probaj sa nekim "joiner" programom, ja imam Easy video joiner i dobar mi je-to što se tiče spajanja filma, a za titlove pokušaj jednostavno prekopirat sav tekst u jedan fajl i to je to.neznam dal će radit, ali nekako mi je ta ideja došla na pamet |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Spajanje 2 avi filma i titla u jedan Za spajanje video fajlova najbolji ti je BoilSoftov Joiner, a za spajanje titlova upotrijebi Subtitle Workshop, imaš opciju spajanja titlova u njemu (pod Tools-Join subtitles, i obavezno označi "recalculate time values", tako će ti automatski drugi titl se nastaviti na prvi). I naravno, za pretvaranje u DVD format WinAvi Video converter, i VobSub filter.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Spajanje 2 avi filma i titla u jedan Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: avi, filma, jedan, spajanje, titla |
« Ima tona nema slike !
|
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |