| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Spajanje 2 dijela titla u Tehnologija i Tehnika forumu; Skinuo sam jedan film sa neta (AVI) i za njega našao hrvatski titl, ali u 2 dijela. U Subtitle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Spajanje 2 dijela titla Skinuo sam jedan film sa neta (AVI) i za njega našao hrvatski titl, ali u 2 dijela. U Subtitle workshopu sam ih spojio sa tools/join subtitles ali ima problema. Podesio sam prvu i zadnju rečenicu sa titlovima međutim na sredini filma gdje su spojeni titlovi veliko je odstupanje (oko 5 sec) dok je na kraju i početku ok. Kad umetnem samo prvi (ili drugi) dio titla onda je sve u redu ali kad su spojeni onda ne valja na sredini filma. Zna li ko u čemu bi mogao biti problem. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: Spajanje 2 dijela titla Pogledaj malo film na preskokce tu di su ti odstupanja ,ako su neznam otprilike od 50 min do 72 min kasne ili idu unaprijed ,samo taj dio titlova oznaci tih 20 redova ili koliko vec kasni i odi u Subtitle workshopu - prepravi - vremena - postavi trajanje ... ili ctrl+D stavi + ili - ovisno jer ti kasne ili idu naprijed ,stavi primjera tih 5 sec i dolje klikni na za oznacene titlove (znaci samo te koji kasne) .. spremi negdje taj titl i pogledaj ako si fulo sec ili vise probaj ponovno to ti je cca 5 min posla .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijela, spajanje, titla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:07.