| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Spajanje laptopa na ADSL WLAN u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ljudi, Ma imam jedan problem...nedavno sam uzeo ovaj T-com ADSL WLAN paket da bi doma povezao desktop ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-06 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 15
![]() | Spajanje laptopa na ADSL WLAN Pozdrav ljudi, Ma imam jedan problem...nedavno sam uzeo ovaj T-com ADSL WLAN paket da bi doma povezao desktop i laptop na istu vezu za internet. E, desktop sam kao hub uspio postavit i sredit za internet i sve radi super. Vec kod laptopa mi se pojavljuje problem. Nisam siguran sta napravit...pokusao sam napravit network da mi laptop tj. ova kartica/adapter prepozna kompjuter na koji je povezan ADSL, ali ne ide. Program koji podrzava adapter mi ustvari prepozna konekciju, tj. vidi se jacina signala, ali cim otvorim explorer gubi mi se taj signal i nisam spojen na internet. Ljudi please pomozite sa savjetom ili linkom na neku stranicu di se sve vidi sta treba radit ispocetka. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-07-06 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 15
![]() | Re: Spajanje laptopa na ADSL WLAN Citat:
He he...prilikom postavljanja ovog avatara nisam uletio u ovaj problem...svejedno za odgovor.Btw. Slay di ti je nestao Snoop? Mada je i Mirko cool ![]() Zadnji Uredio matchun : 08-09-06 u 11:40. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, laptopa, spajanje, wlan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Osnvni uređaji lokalne mreže - mrežna kartica, hubovi, routeri... | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:37 |
| umrežavanje 2 računala 2.dio | Kristijan | Računala | 0 | 21-09-05 15:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

za odgovor.