| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Spori internet u Tehnologija i Tehnika forumu; U zadnje vrijeme mi je internet spor totalno,koliko vidim nisu nikakvi virusi u pitanju,pa ne znam u čemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Spori internet Citat:
što više informacija daš, prije će neko prepoznat problem .. kaj je to tak čudan koncept? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Spori internet To se i meni događalo... prođe samo od sebe... to je do internet providera...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spori internet Evo ovako brzina je 12,0 Mbps,browser je Mozilla i čudno mi je kad upišem ime neke stranice neče uopče da mi je otvara,nego moran izlazit s interneta i ponovno ulazit.Evo sad sam restartira kompjuter i sad mi normalno funkcjonira. Može bit da je to prolazno kao što je Gogy napisa. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Spori internet ta brzina 12Mbps (megabita (a bit(b) je manje od bajta(B)) po sekundi-kaj nebi bilo zabune) ti je brzina wlan-a (znaci izmedju onog adaptera koji je ustekan u komp i routera koji je kod telefona (tak je to inace)... a brzina neta ti je vjerojatno 1MBps il 2, al prije bi rekel da je najsporiji (kaj opet nije sporo)... a kaj se tice sporog otvaranja site-a (bilo kojeg) kak si rekel, nisu virusi, nemora biti da nisu virusi... mozda su razno razni spyware-i i slicne gluposti... a mozda je virus, pa imas los antivirusni program... a mozda ti previse programa koristi vezu na net pa je zato tak sporo... uglavnom, najbolji ljek za to je format... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Spori internet Citat:
Probaj s nekim drugim browserom ... recimo Opera ... na taj način možeš vidit jel baš problem veze ili možda samog programa ... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-07
Poruka: 4
![]() | Re: Spori internet Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: spori internet |
« Pomoc pri spajanju
|
Dvojba »