Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Spori internet u Tehnologija i Tehnika forumu; U zadnje vrijeme mi je internet spor totalno,koliko vidim nisu nikakvi virusi u pitanju,pa ne znam u čemu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-07, 16:47   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Spori internet

U zadnje vrijeme mi je internet spor totalno,koliko vidim nisu nikakvi virusi u pitanju,pa ne znam u čemu je problem
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 18:35   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 8
Dado665 se izdvaja iz mase
Re: Spori internet

Modem ili ADSl?
Ako imaš modem probaj reinstalirati drivere od modema.
Dado665 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 18:47   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
U zadnje vrijeme mi je internet spor totalno,koliko vidim nisu nikakvi virusi u pitanju,pa ne znam u čemu je problem
a da malo objasniš kaj tebi znači spor internet?
kaj se dešava ... kak da ti neko pomogne ako nisi u stanju napisat ni koju vezu na internet imaš ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 18:56   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Iman ADSL naravno i evo primjer kad se priključin na internet,da mi se otvori Google treba mi negdje oko 40 sekundi,ako to vama nije sporo onda ne znam šta je.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 19:58   #5 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Iman ADSL naravno i evo primjer kad se priključin na internet,da mi se otvori Google treba mi negdje oko 40 sekundi,ako to vama nije sporo onda ne znam šta je.
koja brzina ADSLa, koji browser, jel samo Google ili svaka web stranica ... pa ne sjedimo mi ispred tvog kompjutera da znamo kaj ti misliš i kaj se dešava ...
što više informacija daš, prije će neko prepoznat problem .. kaj je to tak čudan koncept?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 20:02   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

To se i meni događalo... prođe samo od sebe... to je do internet providera...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 20:43   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Evo ovako brzina je 12,0 Mbps,browser je Mozilla i čudno mi je kad upišem ime neke stranice neče uopče da mi je otvara,nego moran izlazit s interneta i ponovno ulazit.Evo sad sam restartira kompjuter i sad mi normalno funkcjonira.
Može bit da je to prolazno kao što je Gogy napisa.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 21:45   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 24
Poruka: 711
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

ta brzina 12Mbps (megabita (a bit(b) je manje od bajta(B)) po sekundi-kaj nebi bilo zabune) ti je brzina wlan-a (znaci izmedju onog adaptera koji je ustekan u komp i routera koji je kod telefona (tak je to inace)... a brzina neta ti je vjerojatno 1MBps il 2, al prije bi rekel da je najsporiji (kaj opet nije sporo)... a kaj se tice sporog otvaranja site-a (bilo kojeg) kak si rekel, nisu virusi, nemora biti da nisu virusi... mozda su razno razni spyware-i i slicne gluposti... a mozda je virus, pa imas los antivirusni program... a mozda ti previse programa koristi vezu na net pa je zato tak sporo...

uglavnom, najbolji ljek za to je format...
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 06:03   #9 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Evo ovako brzina je 12,0 Mbps,browser je Mozilla i čudno mi je kad upišem ime neke stranice neče uopče da mi je otvara,nego moran izlazit s interneta i ponovno ulazit.Evo sad sam restartira kompjuter i sad mi normalno funkcjonira.
Hmmm ... moguće i da j stvar u Mozilli, meni se recimo zna dogodit da bude jako sporo, kad imam torrente uključene, toliko mi je sporo da moram zagasit uTorrent i koristit samo Mozillu ... inače, komp je osjetno sporiji u zadnje vrijeme, pa mislim da se nakupilo svega isvačga (nema spyware-a i virusa), nego raznih zakrpa od windowsa, puno sam prčko po registry i slično ....

Probaj s nekim drugim browserom ... recimo Opera ... na taj način možeš vidit jel baš problem veze ili možda samog programa ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 13:55   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-07
Poruka: 4
kalamarko92 se izdvaja iz mase

Citat:
Ako je net bezicni (tj. ako si ga kupil na bozic i s njim dobil mp3 plejer) onda malo pomakni modem/kompjutor. ako nije bezicni tresni ga nogom pa ti mozda onda proradi. ja sam svog starog tako tresnuo i da vidis kako je onda brze radio!
kalamarko92 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: spori internet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114