| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Sporo otvaranje web srtranica u Tehnologija i Tehnika forumu; imam adsl od t-coma, download mi je 2mbita, router ZyXEL Prestige 600 series koji ima wlan ali je na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 18
Poruka: 5
![]() | imam adsl od t-coma, download mi je 2mbita, router ZyXEL Prestige 600 series koji ima wlan ali je na komp spojen zicno sad je problem u tome sto mi se web stranice ostvaraju dosta sporo, i to od samog pocetka a imam ga vec nekih 5mj., a pri skidanju download je uvjek kako treba biti (vise od 200kb/s). Isprobao sam sve preglednike tako da nije do toga... Ako mi netko moze pomoci bio bih mu jako zahvalan ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SPORO OTVARANJE WEB STRANICA i meni se tak sporo otvaraju stranice iako je download najbrži dosad... probaj se sjetit dial-upa pa ćeš vidjet da zapravo i nije tak sporo otvaranje stranica... moja teorija je da su stranice sve veće i sve punije sadržaja pa im treba više vremena za otvaranje... ako ne pomaže psihološka fora onda ipak probaj sa skeniranjem kompa (pogotovo procesa)
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 18
Poruka: 5
![]() | Re: Sporo otvaranje web srtranica sorry sto tek sad odgovaram, ali nisam bio na ovom forumu duze vrijeme. Nista posebno nije kod spajanja. Koristim onaj zuti kabel koji sam prikljuci u port 1 na modemu a drugi kraj tog kabela sam prispojio u komp. I ti si tako pokusao ili...? |
| | |
![]() |
| Tagovi: otvaranje, sporo, stranica, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.