| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Sporo računalo - zašto? u Tehnologija i Tehnika forumu; Možda instalirati i Registry Mechanic. Ja ga na kompu skoro svaki dan kresnem a i češće pogledam dali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-07
Poruka: 51
![]() | Re: Sporo računalo - zašto? Možda instalirati i Registry Mechanic. Ja ga na kompu skoro svaki dan kresnem a i češće pogledam dali ga treba defragmentirati pa nekad ako i ne treba a ima crvenog ja ga ipak defragmentiram. Kad počme zapinjati Registry ga poštela i opet vatra.
__________________ Hoću SUZUKI bandita ![]() Možda Adly 300 XS ![]() Ipak je Dinli 450 |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Sporo računalo - zašto? ma znao sam ja odma da to mora bit. ![]() cini se da je neki bug u programu za reguliranje snage procesora. ![]() trebalo bi pogledat dal ima na njihovoj str. neki fix. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08 Godina: 15
Poruka: 7
![]() | Re: Sporo računalo - zašto? Nabavi negdje tuneup utilities 2008 i napravi s njima TuneUp 1-Click Maintenance.Nakon toga napravi defragmentaciju diska i na kraju pokreni CHKDSK i provjeri ima li kakvi grešaka... |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Sporo računalo - zašto? Citat:
Citat:
Nije mi palo na pamet da netko radi bez ovog. Ubrzanje se prvenstveno dobije kad se poskidaju programi i driveri koji se nepotrebno startaju kod butanja. Prosječno ubrzane nakon kompletne instalacije po mojim iskustvima je 2 - 3 puta. Posebno dolazi do izražaja kod konfiguracija sa 512 Mb RAM-a. Vrijeme butanja se skraćuje 4 do 5 puta.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 17-03-08 u 18:33. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: usporeno racunalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.