| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Sporo računalo - zašto? u Tehnologija i Tehnika forumu; A možda je slaba. Ko će znati kad ovdje ima raznih struja. Meni je osnovni problem bio što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Sporo računalo - zašto? A možda je slaba. Ko će znati kad ovdje ima raznih struja. Meni je osnovni problem bio što je proc. otišao u štedni mod, a ja to nisam primjetio. To je neki bug u Acerovom softwareu koji to prati. Dok nisam to otklonio nije pomagalo ništa, a pokušavao sam svašta. Sad kad sam uredio laptop, poinstalirao sve što inače koristim napravio sam image C diska Hiren's boot CD-om (Ghost 8.2). Isprobao sam vraćanje imidža i sve odlično funkcionira.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Sporo računalo - zašto? Imam stolni ordinator i tek sam ga pocela koristiti. Imam jedan veliki problem da radi jako sporo kad se zelim prebaciti ne nesto drugo cekam i po 5 minuta da se slika promjeni.ne znam nista o funkcioniranju racunala pa vas molim ako mi netko moze jako jako jednostavno objasniti sta trebam napraviti ? |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: Sporo računalo - zašto? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: usporeno racunalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.