| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi SpyBot - Search & Destroy - što je našao u Tehnologija i Tehnika forumu; koje postove, daj link... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao evo nekih: http://www.croportal.net/forum/sigurnost/ ti bi bar trebo ovo znati pretražiti evo ovo se nekima neda ni pogledat, ali je korisno: CARNet CERT - Priručnik za računalnu sigurnost korisnika Interneta možda da probaš s ovim: ESET Smart Security
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao ma to je preopširno da ti ovako objašnjavam što bi sve trebalo napraviti na kompu da bude dobro zaštićen.... nije dovoljno samo instalirat antivirusni program, pa Spyboot i slićno...treba znati i pripremiti sistem...instlirati zakrpe....sve to mi svaki dan radimo kod mene u servisu... možda jednom napravim jedan dobar vodić za sve ovo ..samo kad skupim malo vremena i volje..
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
pitanje je di je Kiki guro svoj e-nos ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
je guro je, samo neće priznat... ja imam ovdje pet kompova koji rade po cijeli dan od toga dva nonstop...pa nemam nikakvih sranja...mada su izloženi i internetu i zaraženim kompovima koje mi donose na servis radi čićenja virusa kažem opet NOD32 je zakon...plus još samo malo pažnje i samokontrole
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Administrator | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao ma nisam stvarno, nego skidam hrpu torrenta i onda stavljam i onda mi se svašta skine, nekad mi za filmove kažu da su sa greškom, limewire šteka užasno, mislio sam da je problem u njemu, imam pro za njega a i kad skidam " račune " za programe onda mi se zahvate sranja ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao ajoj .. skidaš račune sa onih kao hackerskih stranica? pa daj skidaj sve s torrenta, po mogućnosti sa trackera koji imaju kometare, di ljepo piše ak je neki zaražen .... i kad skineš, nemoj odma klikat exe, nego sken AVom .... meni apsolutno niš ne prolazi ... Zadnji Uredio Kristijan : 15-06-07 u 00:18. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
jedna od najboljih stvari je NoScript i Adblock... jos uz kombinaciju keira i kasperskog nista ne prolazi p.s. ima san problema s kompatibilnoscu keira i kasperskog pa nisan ni instalira antivirus 2 miseca. i instaliram kasperskog, pokrenem ga, nista ne nade. adware mi je nasa 2 stvari. blazeni firefox ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: search and destroy, spybot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

je guro je, samo neće priznat...