| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi SpyBot - Search & Destroy - što je našao u Tehnologija i Tehnika forumu; antivirus je najgori komad softvera ikad napravljen...mrzim ga uspori komp uspori net sve uspori......nod pogotovo.....koristim samo avg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao antivirus je najgori komad softvera ikad napravljen...mrzim ga uspori komp uspori net sve uspori......nod pogotovo.....koristim samo avg i to free i jebe mi se....nije mi nista probilo zadnjih pola godine(dotada nisam ima antivirus nikakav,al onda mi je uletija napokon nekakav trojan pa sam bija primoran stavit barem avg)...nedam ničem osim avg-u da se updaeta,idem po warezima i stvarno rijetko mi nesto uleti(treba znat sto ne acceptat).....uglavnom svi ti virusi i sranja mislim da to rade sami proizvođai antivirusnog softvera kako bi prodali taj antivirusni softver....onaj ko radi zastitu zna kako je najlakše probit.....
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
Kaspersky mi je zakon, nakon kaj se navikneš na njega ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao Citat:
Zato je s NOD-om jako zaražen sistem bolje skenirati u safe modu jer tada većina servisa ne radi pa tako i virusi. Ponekad u servisu vadimo diskove i skeniramo ih na drugom "čistom" računalu. Dobro je isključiti i "sistem restore" na diskovima jer virusi pri infiltraciju u sistem prijave svoje datoteke kao sistemske pa ih nakon ćišćenja windowsi pokušavaju ponovo vratiti. I naravno imati nadograđen i svježe patchiran sistem. Borba antivirusnih kompanija s tim pretnjama se nastavlja iz dan u dan izgleda da se polako gubi jer je nevjerojatan broj tih novih pretnji i njihovih varijacija koje se pojavljuju svakodnevno. pogledajte na ovaj link pa ćeš vidjeti koliko je (preko 11.000 000) ESET otkrio ili dobio na analizu novih pretnji u zadnih godinu dana Virus Threats and Analysis
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 16-06-07 u 15:28. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: search and destroy, spybot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.