Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi SpyBot - Search & Destroy - što je našao u Tehnologija i Tehnika forumu; antivirus je najgori komad softvera ikad napravljen...mrzim ga uspori komp uspori net sve uspori......nod pogotovo.....koristim samo avg ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 06:47   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom
Re: SpyBot - Search & Destroy - što je našao

antivirus je najgori komad softvera ikad napravljen...mrzim ga uspori komp uspori net sve uspori......nod pogotovo.....koristim samo avg i to free i jebe mi se....nije mi nista probilo zadnjih pola godine(dotada nisam ima antivirus nikakav,al onda mi je uletija napokon nekakav trojan pa sam bija primoran stavit barem avg)...nedam ničem osim avg-u da se updaeta,idem po warezima i stvarno rijetko mi nesto uleti(treba znat sto ne acceptat).....uglavnom svi ti virusi i sranja mislim da to rade sami proizvođai antivirusnog softvera kako bi prodali taj antivirusni softver....onaj ko radi zastitu zna kako je najlakše probit.....
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:00   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: fred Pogledaj Poruke
ista stvar...
jedna od najboljih stvari je NoScript i Adblock... jos uz kombinaciju keira i kasperskog nista ne prolazi
p.s. ima san problema s kompatibilnoscu keira i kasperskog pa nisan ni instalira antivirus 2 miseca. i instaliram kasperskog, pokrenem ga, nista ne nade. adware mi je nasa 2 stvari.
blazeni firefox
ja sam maknuo Kerio i stavio Outpost, komp mi radi puno brže od tada ....
Kaspersky mi je zakon, nakon kaj se navikneš na njega
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:01   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
antivirus je najgori komad softvera ikad napravljen...mrzim ga uspori komp uspori net sve uspori......nod pogotovo.....koristim samo avg i to free i jebe mi se....nije mi nista probilo zadnjih pola godine(dotada nisam ima antivirus nikakav,al onda mi je uletija napokon nekakav trojan pa sam bija primoran stavit barem avg)...nedam ničem osim avg-u da se updaeta,idem po warezima i stvarno rijetko mi nesto uleti(treba znat sto ne acceptat).....uglavnom svi ti virusi i sranja mislim da to rade sami proizvođai antivirusnog softvera kako bi prodali taj antivirusni softver....onaj ko radi zastitu zna kako je najlakše probit.....
za razliku od virusa prije par godina, kad su mnogi brisali podatke i slično, danas većina virusa i ostalog smeća ima puno prizemniju svrhu .... otvaranje backdoora za reklame, pretvaranje računala u zobija za spemanje i slične komercijalne zadaće ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:35   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
a nakon svega pokreni komp u safe modu i pokreni NOD32 skener...evo slike kako da ga podesiš...možeš to ostaviti prije spavanja jer može potrajati...
stari,oces mi objasnit ono u safe modu,zasto i jeli to potrebno uvijek...sta nije dovoljno onako skenirat sa NOD-om
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 15:24   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Citat:
Pravi autor: splicanin Pogledaj Poruke
stari,oces mi objasnit ono u safe modu,zasto i jeli to potrebno uvijek...sta nije dovoljno onako skenirat sa NOD-om
Ako je sitem zaražen i virusi su aktivni antivirusni program će se teže sukobiti s njima. Virusi, tojani, crvi..što god bilo, koriste sve naprednije tehnike i trikove sakrivanja (stealth What is stealth virus? - a definition from Whatis.com) od korisnika i antivirusnih programa. Prijavlju se kao legitimni servisi u sitemu, koriste razne tehnike prikrivanja datoteka, rootkit metode, propuste u sistemu itd. Osim toga pokušavaju osujetiti antivirusne programe, srušiti njihove servise i skenere pa čak i zaraziti same antivirusne programe.

Zato je s NOD-om jako zaražen sistem bolje skenirati u safe modu jer tada većina servisa ne radi pa tako i virusi. Ponekad u servisu vadimo diskove i skeniramo ih na drugom "čistom" računalu.

Dobro je isključiti i "sistem restore" na diskovima jer virusi pri infiltraciju u sistem prijave svoje datoteke kao sistemske pa ih nakon ćišćenja windowsi pokušavaju ponovo vratiti.

I naravno imati nadograđen i svježe patchiran sistem.

Borba antivirusnih kompanija s tim pretnjama se nastavlja iz dan u dan izgleda da se polako gubi jer je nevjerojatan broj tih novih pretnji i njihovih varijacija koje se pojavljuju svakodnevno.

pogledajte na ovaj link pa ćeš vidjeti koliko je (preko 11.000 000) ESET otkrio ili dobio na analizu novih pretnji u zadnih godinu dana
Virus Threats and Analysis

Zadnji Uredio mojservis : 16-06-07 u 15:28.
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: search and destroy, spybot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114