| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Šta bi ovo bilo? u Tehnologija i Tehnika forumu; da ne pričam puno, nevidim nikakve posljedice od ovoga ,pojavi kod svakog podizanja penđera, jedino evo sad kad sam htio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Šta bi ovo bilo? da ne pričam puno, nevidim nikakve posljedice od ovoga ,pojavi kod svakog podizanja penđera, jedino evo sad kad sam htio instalirat SCGTitlove (prevođenje titlova sa srpskog na hrvatski) mi je izbacio error sličan ovom i onda onaj JIT Debugger koji mi navodno kaže da nemam?? jel ko zna što je sa ovim, imam ideju da bi mogao .Net Framework zezat, ali što dalje i kako nemam blage.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ovo bilo? Evo šta sam uspio iskopat vezano za cli.exe proces cli.exe is installed alongside ATI's range of graphics cards with the Catalyst hardware driver range. Installs a easy-to-access taskbar icon for access to diagnostics features. Taj proces vezan je za ATI Catalyst Control Center. Valjda imas ATI grafičku ?, ako nemaš onda nemam pojma čemu on služi. Probaj deinstalirat drivere od grafičke i .NET Framework, pa ponovo instalirat najnoviji .NET Framework (mislim je 3.0 najnoviji) i drivere za grafičku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:28.