| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Šta da radim s ovim?! u Tehnologija i Tehnika forumu; Skinuo sam program preko DC++....i sad sam skinuo dva cd-a i nigdje nema exe file....šta da radim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta da radim s ovim?! Skinuo sam program preko DC++....i sad sam skinuo dva cd-a i nigdje nema exe file....šta da radim sad s time?! ? Zadnji Uredio Johnie-Bravo : 17-04-06 u 20:47. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Šta da radim s ovim?! Ne kuzim se dovoljno da ti objasnim, ali ovo treba extractat ili u deamonu ili alcoholu... Bar mislim.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Šta da radim s ovim?! Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
![]() | Re: Šta da radim s ovim?! Fileovi sa eksenzijama 001,002 su u stvari RAR fileovi. Problem je sto ih WINRAR iz context menija "ne vidi" kao RAR arhive, vec se mora pozvati WinRAR program i preko njegovog "browsera" doci do tih fileova. Nakon toga bi trebao moći dearhivirati. Nadam se da sam pomogao! Zadnji Uredio svabo_ng : 19-04-06 u 04:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovim, radim, sta |
« RMVB!
|
Firefox problem HELP!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 02-05-08 19:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:15.