| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi strašno usporeno računalo, pomoć! u Tehnologija i Tehnika forumu; ev ovak izgleda problem ima misec dana da mi se komp jako usporio virusa nema memorije ima ,lednostavno neznam u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 277
![]() | strašno usporeno računalo, pomoć! ev ovak izgleda problem ima misec dana da mi se komp jako usporio virusa nema memorije ima ,lednostavno neznam u čemu je problem možda nešto sa windowsom ....stvarno neznam ako ko zna kako ga rješit neka se javi inače ču ispalit!!!!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: strašno usporeno računalo, pomoć! Crvena je lampica od harda... ili je hard ili je virus, kak znaš da nema virusa??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: strašno usporeno računalo, pomoć! meni je Kerio firewall sa svim uključenim opcijama tolko usporavao rad, da sam ga maknuo ... možda je nekaj takvo, pogotovo ako još i AV oće skenirat sve kaj se otvara ... meni su i firewall i AV u "learning modu" tak da oće pojest resursa .... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: strašno usporeno računalo, pomoć! jesi li provjerio optečenje procesora...inaće to može biti i problem sa samim diskom, ja bih ga provjerio na loše (bed) sektore, mogu li znati koji model tvrdog diska imaš?
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #9 (permalink) |
| praskaton | Re: strašno usporeno računalo, pomoć! Misli na marku i model npr. Seagate Barracuda i reci mu koji ti je kapacitet ti je sad jasnije? Problem ti je kao šta ti ovi kažu najvjerojatnije ili u nekom tako programu koji ful usporava ili o virusi ili eventualno neispravnost hard disca (jesi provjerio da li ima bad sectora?) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: strašno usporeno računalo, pomoć! da mislim na model diska, jer neki modeli mogu imati ovakve simptome po sistem kad su na izdisaju...pogotvo kad kažeš da crvena lapica svijetli... imam premalo detalja da ti pomognem..probaj još odspojit CD iLI DVD uređaj ako ti je zajedno na kabelu sa tvrdim diskom.. koliko je star kompjuter, možda ti se pregijava radi lošeg hlađenja...i to može usporavati rad nakon što se uvjerim da je hardware u redu tek onda bih tražio uzrok problema u sitemu ili programima eto, nosi u dobar servis..ako ništa od ovog ne pomogne
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, racunalo, stras no, usporeno |
« POMOĆ!!!
|
Bas u dj programima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.