Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Stvar

Raspravljate o temi Stvar u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; zz, tv mi je spojen s dvd-om preko chincha (na dvd-u ima 3 utora: crvena,bijela,zuta, a na tv-u samo bijela ...

Starter Avatar od korisnika -Davor-
    Datum registracije
    30-07-09
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Stvar

zz, tv mi je spojen s dvd-om preko chincha (na dvd-u ima 3 utora: crvena,bijela,zuta, a na tv-u samo bijela i zuta) i sada nije ustekana crvena. Imali kakve razlike ako nije, smetnje?? Cuo sam da ako se usteka dvd u dvb-t da je bolja slika. Imao sam od prije kabel scart koji ima na sebi prekidac out-in i chinch (crvena,bijela,zuta), taj scart sam usteko u dvb-t na vcr, a chinch posto nije bilo vise crvene,bijele,zute usteko sam u chinch na zelenu,plavu crvenu, jel sam dobro napravio?, hoce biti smetnji? Kada stavim na out na scartu zvuk se preko dvb-ta stisa, a na in je jednak kao kad istekam taj scart!! Moze li netko pomoci?

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Re: Stvar

ako nema crveni chinc na tv-u znači da nije stereo nego mono-nema nikakvih smetnji znači. ono crvena zelena plava heh, to ti je kompozitni ulaz iliti RGB (red,blue,green) samo slika bez zvuka tako da ćeš dobiti crno bijelu sliku u biti taj RGB ulaz ti je analogni hd ulaz....
    jeb'o novi izgled foruma

Lajkaj nas na Facebooku