| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Stvaranje particije pri instalaciji Viste u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sada imam dvije particije C: i D:. C: mi ima 54,2 totalnu veličinu, a D: 20,2 GB. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 85
![]() | Ja sada imam dvije particije C: i D:. C: mi ima 54,2 totalnu veličinu, a D: 20,2 GB. Kad ću instalirati Vistu da li ću onda morati podjeliti C: disk. Znači onda ću imati 3 particije, a ja želim samo dvije. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stvaranje particije pri instalaciji Viste Ne vidim razloga zasto se morala stvorit nova particija. ![]() Pri instalaciji formatiras postojecu i deri miško ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Citat:
Npr. ja želim instalirati vistu na C: disk, i tamo ima opcija da odabereš c: i onda formatiraj. Pa me zanim što se treba sve napraviti pri formatiranju? ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stvaranje particije pri instalaciji Viste Kad formatiras particiju vrsi se brisanje svih podataka sa nje. I jedino na takvu ide novi operacijski sustav.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stvaranje particije pri instalaciji Viste E upravo tako. Koliko se sjecam imas full format i quick format. Odaberi ovaj prvi i to je to. Proslo je dosta vremena od kad sam rusio neki sustav. Sve se spasava. ![]()
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Re: Stvaranje particije pri instalaciji Viste Citat:
![]() meni sama vista plus driveri i neki programi zauzimaju oko 40 gb.
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stvaranje particije pri instalaciji Viste Teško mi je vjerovati da ti sama Vista s potrebnim driverima zauzima 40 GB, maksimalno može 20, a i to je previše, a ti Microsoft, automatski imaš ponuđeno C i D particiju, ako imaš vremena stavi Full Format jer ti očisti i "popravi" eventualno neke greške, dok Quick samo očisti i sprema za instaliranje novih Windowsa. Ne moraš dijeliti nijedan disk, samo klikneš na onaj koji želiš da bude VIsta ( očekujem C ), i odabereš formatiranje, i to je to...kasnije samo sljediš Setup, samo pripazi pri keyboard and language pripazi da namjestiš na hrvatski...to ti je 2 ili 3 opcija kada ti krene Setup poslije formatiranja.
__________________ Per sempre bianconero! La vita è dura in ogni significato! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Citat:
svajet...![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |