| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi system restore ne radi u Tehnologija i Tehnika forumu; system restore mi neradi, ako netko ima rješenje unaprijed hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| next best thing | Re: system restore ne radi eh joj, ili si popušio virusčinu koja ti ne dozvoljava SR što s meni jedanput dogodilo ili nemaš nijednu točku na koju bi napravio SR, tj možda si isključio opciju da ti pravi SR točke na koje bi se mogao vratiti. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: system restore ne radi Ionako nikakve koristi od System restorea, samo služi kao sakupljalište virusa i ostalog smeća. Norton Ghost ili Acronis su prave stvari za izradu backupa Windowsa...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: system restore ne radi Probaj system restore iz boota, F8 prilikom boota... iako bi trebao pokazati nešto i u winu.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: restore, system |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.