| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi System Restore.. pomagajte u Tehnologija i Tehnika forumu; ocu napravit system restore da mi komp bude isti kakav je bio prije 7 dana... jel to ikako moguce ?? :čekić :... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: System Restore.. pomagajte Ovisi da li imaš restore point prije točno 7 dana
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Veteran | Re: System Restore.. pomagajte Citat:
Na kojim si opijatima kad pišeš na engleskom? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,348
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: System Restore.. pomagajte a kad nemas taj spasonosni cd kaj onda?? preostaje jedino system restore!!:čekić :čekić gle Mad, mozes napravit system restore samo za onaj dan kad si nesto instalirao na komp( neki program ili igricu). Ne mozes birat bilo koji dan vec samo onaj koji ti je oznacen na system restore-u ... ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomagajte, restore, system |
« Gašenje kompa
|
ZLOB trojan »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| system restore xp - kako napraviti | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 1 | 08-02-06 17:25 |
| System Restore zauzima puno prostora na HD-u | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 15:31 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.