| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi system32 u Tehnologija i Tehnika forumu; hmm ovak kad pokrenem racunalo;;pojavi mi se na desktopu error loading C:\windows\system32\vngnaqrx.dll sad zanima me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 70
![]() | system32 hmm ovak kad pokrenem racunalo;;pojavi mi se na desktopu error loading C:\windows\system32\vngnaqrx.dll sad zanima me cemu taj system32 sluzi,jel to kaj smeta kompu i ak se moze kak se to moze popravit ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: system32 ak si ga tocno prepisa onda je od nekog programa koji ti je osta u startup-a a obrisan sa kompa sa delete a ne uninstall...odi u msconfig i makni ono sto ti ne treba (ja sam recimo seb sve makno osim antivirusa i sve mi dela ka prije)!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: system32 System32 je windows folder koji sadrzi mnoge bitne djelove operacijskog sustava i sire, dakle naravno da ne smeta. No taj folder je najcesci dom mnogih stetnih programa i gamadi. Za ovaj vngnaqrx.dll nikad cuo ni nasao nesto na netu tako da neznam ali mi nije nekako drag ![]() Rijesenje ti je dano u predhodnom postu!
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
« VideoDj
|
Bluscreen, pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:06.