Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

T-com aDSL Problem

Raspravljate o temi T-com aDSL Problem u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; @ Ovako, spojim se na net, normalno, sve šljaka i nakon nekog vremena disconnecta mi se s neta, ali ona ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika @ vanus
    Datum registracije
    07-02-06
    Starost
    22
    Poruka
    443
    Liked
    1 times

Exclamation T-com aDSL Problem

@ Ovako, spojim se na net, normalno, sve šljaka i nakon nekog vremena disconnecta mi se s neta, ali ona tray ikonica (računala) i dalje su dole u tray i svijetle, al MSN i ostale internet aplikacije se ugase kao da nema više veze.

Disconnectam se preko te ikonice dolje, odem se ponovo connectat i nakon toga mi dolazi "Phone Line is busy!". Probao sam restartat komp ali svejedno, odem spavati ujutro se probudim i opet radi i to je već tako treći dan.

Molil bi za pomoć, dal to T-com ima probleme ili kako se toga sranja riješiti, ja viš e neznam, probao sam scanirat spyware i sve ostalo al svejedno.

Sad me jebeju kad sam te im prebacil na FLAT. Puno Hvala!
    Renault F1 Team

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,831
    Liked
    380 times

Re: T-com aDSL Problem

Ne događa se samo tebi. Imaš pod "društvo - baš razno" tu temu pa vidi.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Gazim kupus, povoljno Avatar od korisnika fuzija
    Datum registracije
    02-01-06
    Starost
    26
    Poruka
    3,143
    Liked
    1 times

nemam takvih problema, probaj zvat t-com helpdesk al sumnjam da ce ti sto pomoc
    Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
    lijepe su mi žene sve, žene sve

V.I.P. Član Avatar od korisnika Gogy
    Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Ne može ti nitko ništa pomoć... ti iz te t-com podrške znaju kolko znam i ja...
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

Gazim kupus, povoljno Avatar od korisnika fuzija
    Datum registracije
    02-01-06
    Starost
    26
    Poruka
    3,143
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Gogy Pogledaj Poruke
    Ne može ti nitko ništa pomoć... ti iz te t-com podrške znaju kolko znam i ja...
    ma i manje
    Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
    lijepe su mi žene sve, žene sve

Lajkaj nas na Facebooku