jesi ukljucio "show hidden files"? i sta ces uopce tamo? ujedno zasto uopce koristis IE,makni se sa njega,koristi firefox,safari ili google chrome...safari je za sad najbrzi i najsigurniji...
Raspravljate o temi Temporary Internet Files u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Nestali, nema ih, u /Document and Setings/ moje ime/Local Settings/ E sad tu u Local Settings triba biti četri fila ...
SAMO MORU VIRUJEM!
jesi ukljucio "show hidden files"? i sta ces uopce tamo? ujedno zasto uopce koristis IE,makni se sa njega,koristi firefox,safari ili google chrome...safari je za sad najbrzi i najsigurniji...
Ma u pravu si za ovaj IE, u banani je totalno. Uključena je opcija "show hidden files", da nije nebi se ni vidija folder ''Local Settings''.
Jedini razlog je što ne želim izgubiti sve mailove koje sam primija u inbox-u, a i navika sam se na njega.
SAMO MORU VIRUJEM!
kakve veze ima mail sa IE? mail se nalazi u outlook expressu a on nije vezan za IE...jedino ako koristis hotmail al ni on nije vezan za IE,njemu mozes pristupiti preko bilo kojeg browsera
Zahvaljujem sutra instaliram preporučeno čak i ovaj safari samo da skinem.
SAMO MORU VIRUJEM!