| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Thunderbird i problematični znakovi u Tehnologija i Tehnika forumu; Počeo sam koristiti Thunderbird, jer sam skroz popizdio na Outlook i kakve mi je sjebancije napravio, podesio sam sve, međutim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Počeo sam koristiti Thunderbird, jer sam skroz popizdio na Outlook i kakve mi je sjebancije napravio, podesio sam sve, međutim od negdje prije mi nešto ne štima s znakovima, negdje piše č, ć, š, dok negdje ubacuje zamjenske znakove. Šaljem sliku podešenja...što bi moglo biti uzrok tome..??? hvala
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Thunderbird i problematični znakovi Hmm Stavi si Incoming mail na isto kao i outgoing na ISO-8859-2 Jer taj standard, sadržava dijakritičke znakove Windows-1250 sadržava dijakritičke znakove, ali nije standard, tako da imaš problem sa enkodacijom kada ti netko šalje sa ISO-8859-2 standardom |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.